YKSILÖLIIKUNTA

Leidi tarjoaa tehokasta ja turvallista liikuntaa ikään, kokoon ja näköön katsomatta. Ammattitaitoiset ohjaajat opastavat liikunnan iloiseen maailmaan, liikut sitten yksin tai ryhmässä.

Yksilöliikunnan palveluina tarjoamme:

  • Technogym Selection -sarjan laitteilla varustetun monipuolisen kuntosalin
  • Henkilökohtaiset kunto- ja ravinto-ohjelmat sekä erilaiset ohjaukset
  • Erilaiset fyysisen kunnon testaukset
  • Ilmaiset ryhmäopastukset kuntosalilla
  • Lisäksi ryhmäliikuntatunneilla voit kehittää lihaskuntoa mm. Bodypumpissa, muokkaustunneilla ja Circuitissa


Kuntosaliharjoittelu

Leidissä on uusi valoisa hyvinvarustettu kuntosali jossa harjoittelu sujuu helposti ja turvallisesti sekä tuottaa tehokkaita tuloksia.

Kuntosaliharjoittelu on erinomainen liikuntamuoto, joka sopii kaikille. Kuntosalilla harjoittelet omassa tahdissa oman kuntosi mukaan. Kehität juuri niitä ominaisuuksia ja lihasryhmiä kuin haluat tavoitteesi mukaan.

Viihtyisälla kuntosalillamme on turvalliset ja helppokäyttöiset Technogymin Excite- sarjan aerobiset laitteet, sekä Technogym Selection -sarjan lihaskuntolaitteet. Laitevalikoimamme ansiosta pystyt harjoittelemaan monipuolisesti. Kuntosalilta löytyy myös paljon erilaisia käsipainoja ja tankoja vapaapainoharjoittelua varten.

Henkilökuntamme opastaa Sinua tarvittaessa ja halutessasi teemme Sinulle yksilöllisen kuntosaliohjelman, johon kuuluu myös laiteopastus (ajanvaraus keskuksen vastaanotosta).

Leidissä on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja kuntosaliohjelmiin sekä niiden ohjauksiin. Voit saada sinulle räätälöidyn henkilökohtaisen ohjelman ja opastuksen Personal Trainer -ohjaajalta, kuntosaliohjaajalta tai fysioterapeutilta. Voit myös osallistua maksuttomiin kuntosalin ryhmäopastuksiin, josta saat mukaasi kuvallisen aloitusohjelman. Maksat vain käyntimaksun.

Ohjelmat ja ohjaukset

PERSONAL TRAINING

Mitä Personal training on?

Personal Trainerisi kanssa sovit tavoitteet harjoittelullesi, ja niiden pohjalta sinulle laaditaan henkilökohtainen, motivoiva, turvallinen, monipuolinen ja ennen kaikkea tuloksiin johtava harjoitteluohjelma. Personal Trainerisi kannustaa ja huolehtii siitä, että harjoittelusi on oikeanlaista, turvallista ja tehokasta.

Voit itse päättää haluatko personal trainerin vain yhdeksi kerraksi vai pitempiaikaiseen yhteistyöhön. Toiselle riittää muutama tapaminen ja joku taas tarvitsee tukea ja kannustusta säännöllisesti.

Personal trainer on sinua varten. Tarvitsit sitten apua kuntosaliharjoitteluun, painonpudotukseen tai vaikkapa kaveriksi ruokaostoksille.

Miksi Personal Trainer?

Personal Trainer sopii jokaiselle. Omalta valmentajalta saat apua riippumatta siitä, mitkä tavoitteesi ovat. Oletko kuntoilija vai urheilija, nuori vai vanha, aloittelija vai konkari - Personal Trainer auttaa sinua. Etsitkö motivaatiota, kaipaatko uusia ideoita, haluatko edistyä: kokeile omaa valmentajaa. Hän tukee, motivoi ja kannustaa.

Saat Henkilökohtaista räätälöityä palvelua, jossa personal trainer - oma valmentaja on tukenasi tavoitteesi saavuttamisessa. PT käy asiakkaan kanssa yhdessä läpi tavoitteet ja lähtötilanteen ja niiden pohjalta suunnitelee sopivan harjoittelu-ohjelman ja rytmityksen, joka on juuri sinulle sopiva. Jakson pituus määritellään ja siihen sisällytetään tarvittava määrä yhteisiä tapaamisia.

Harjoittelujakson lajit valitaan sinun toiveidesi mukaan. Sen alussa ja lopussa voidaan testata tarvittaessa kestävyys- ja lihaskunto. Voit tilata valmentajan yhdeksi tai useammaksi kerraksi. Esim. harjoitusohjelmien suunnitteluun, kuntosaliohjelman laatijaksi, ravintoneuvontaan tai vaikka kaveriksi lenkkipolulle.

Leidin personal trainereilla on kattava koulutus liikunta-alalta ja monipuolinen käytännön osaaminen mm. lihaskuntoharjoittelusta, hapenkuljetuselimistön harjoittamisesta, erilaisista testauksista, ravintotieteistä, ja monista muista liikuntaan ja terveyteen liittyvistä osa-alueista.

Kaikki Leidin PT-ohjaajat ovat suorittaneet Suomen Kuntoliikuntaliiton kansainvälisen FISAF-tutkinnon.

Lataa tästä Personal training 5x paketin esite omalle koneellesi (PDF-muodossa).

Lisätietoja ja ajanvaraus Personal training -tunneista ja erilaisista paketeista liikuntakeskuksen vastaanotosta.


 

Maksuttomat ryhmäohjaukset kuntosalilla

Kuntosalilla järjestetään maksuttomia ryhmäohjauksia, jolloin ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa ohjeita ja neuvoja tehokkaaseen ja turvalliseen saliharjoitteluun sekä opastaa laitteiden käytössä. Ohjaukset tapahtuvat pienryhmissä.

Tarkemmat ajat liikuntakeskuksen vastaanotosta ja ilmoitustauluilta.
Testaukset

Oletko kiinnostunut kehosi hyvinvoinnista? Haluatko tietää miten se voi tänään? Liikuntakeskus Leidi tarjoaa erilaisia fyysisen kunnon testauksia, kuten esim.lihastasapainon määritys sekä aerobisen kunnon testaus. Teemme myös kehon koostumuksen mittauksia Bodystat -mittarilla.

Lisätiedustelut ja ajanvaraukset liikuntakeskuksen vastaanotosta

Lihastasapainon testaus

Hyvä lihastasapaino on tärkeää kehon hyvinvoinnin ja ryhdin kannalta. Lihasten tulee olla vahvoja, mutta myös riittävän joustavia ja venyviä. Toisinaan lihasten tasapaino häiriintyy, jokin lihasryhmä alkaa kiristyä ja vastavaikuttajalihas puolestaan heikentyä.

Pelkän voiman testaaminen ei anna riittävästi tietoa. Tämän vuoksi lihastasapainotestauksessa kartoitetaan päälihasryhmien voiman lisäksi myös selän liikkuvuus ja lihaskireydet. Näin testauksella saadaan selville, mihin harjoittelussa kannattaa keskittyä.

Ravinto-ohjaus

Jos tavoitteesi on painosi hallitseminen, nostaminen tai pudottaminen, kannattaa kysyä apua alan ammattilaisilta. Tavoitteesi pääseminen on varmasti paljon helpompaa kun sinulla on asiantuntijamme ammattitaito ja tuki apuna. Personal trainerimme kannustaa ja opastaa sinua niin oikean ravinnon kuin harjoittelunkin suhteen.

Ravintoneuvonnan ammattilaisen kanssa sinun on mahdollista tavata ja keskustella ruokailutottumuksistasi ja ravintoon liittyvistä asioista. Mietimme yhdessä miten ruokailutapojasi voisi vielä kehittää haluamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kahvilassamme myydään myös erilaisia lisäravinteita, jotka voivat tukea ruokavaliotasi. Henkilökuntamme vastaa mielellään niitä koskeviin kysymyksiin ja suosittelee sinulle sopivimmat tuotteet.

Ravintoanalyysi

Ravinnon määrä suhteessa kulutettuun energiaan vaikuttaa painonhallintaan. Päivässä tulisi syödä aamupala, kaksi pääateriaa, välipalat ja iltapala. Liikkuvalla henkilöllä energiantarve lisääntyy. Oikealla ruokavaliolla oikeaan aikaan saat tuloksia. Usein jo pienillä muutoksilla muokkaat ruokavaliostasi toimivamman.

Pidät ravintopäiväkirjaa muutamalta erilaiselta päivältä, jonka jälkeen ne analysoidaan Kalorilaskuri-ohjelmalla.

Kalorilaskuri antaa tarkan ravintoanalyysin ja vertailun suosituksiin. Yhdessä asiantuntijamme kanssa käymme tulokset läpi. Lisätietoja henkilökunnaltamme.

Polar Body Age - kehon ikäkartoitus

Liikuntakeskus Leidillä on nyt mahdollista kartoittaa oman kehon ikä. Polar Body Age -kehon ikäkartoitus sisältää: Kehonkoostumusmittauksen, verenpainemittauksen, hapenottokykytestin, sekä lihaskunto- ja liikkuvuuskartoitukset, ja näistä saatavan datan perusteella arvioidaan kehosi ikä. Kysy lisää vastaanotostamme!Aloita uusi terveellinen elämäntapa tänään!