RYHMÄLIIKUNTA

Leidi tarjoaa tehokasta ja turvallista liikuntaa ikään, kokoon ja näköön katsomatta. Ammattitaitoiset ohjaajat opastavat liikunnan iloiseen maailmaan, josta löytyy pohja hyvään terveyteen ja kuntoon, työssä jaksamiseen, ja mikä tärkeintä - hyvään iloiseen mieleen!

Näillä eväillä saat positiivista energiaa, itsevarmuutta ja osaat elää täysillä elämän joka hetkessä. Leidi on todellinen hyvän olon ja viihtymisen paikka naisille. Iloinen ilme asiakkaan kasvoilla tunnin jälkeen on paras palkintomme!


Erilaiset kurssit

Leidissä tullaan järjestämään erilaisia teemapäiviä, tapahtumia ja kursseja. Tarkemmat tiedot tulevista tapahtumista ja aikatauluista löydät näiltä sivuilta tai käänny henkilökunnan puoleen.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia erilaisista kursseista.


Löydä oma tuntisi

Leidin monipuolisesta ryhmäliikuntatuntien valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, aloittelijasta aktiiviliikkujaan, peruskuntoliikunnasta haastaviin tanssitunteihin.
AEROBISET, TANSSILLISET TUNNIT

IISIDANCE Kokeile, uskalla, liiku, nauti! Iisidance-tunnilla pääset kokemaan tanssin riemun eri tyylilajien ja rytmien siivittämänä. Kuviot ovat helppoja, mutta hauskoja. Mukaan uskaltautuu milloin tahansa ja kunto nousee kohisten. Tunti on suunniteltu Sinulle, joka haluat tanssia mutta et ole tanssitunnille uskaltautunut. Iisidance sopii myös vaikeiden tuntien konkarille, joka haluaa pitää hauskaa. Leidin Iisidance saa Sinut ihastumaan tanssin maailmaan.

ZUMBA Zumba on tehokas, hauska ja mukaansatempaava fitnesstanssitunti. Zumban kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Tunnin aikana yhdistellään erilaisia tanssityylejä, pääpaino on kuitenkin latinalaisissa tansseissa kuten salsassa, merenguessa, cumbiassa ja reggaetonissa.

SHOW OFF Jokainen laulu sisältää tarinan, ja Show Off on juuri sitä! Tunnilla nautitaan musiikista ja tanssitaan eri musiikkityylien inspiroimien koreografioiden mukaan. Tunti sopii sinulle, joka olet valmis heittäytymään musiikin vietäväksi, ja et myöskään pelkää hikoilla! Tunti houkuttelee mielen ja kehon tanssiflowhun, josta saat energiaa koko viikoksi!

SH'BAMKts. Les Mills konseptitunnit.

HIPHOP FUSION Tanssillinen ja koreografinen tunti. Tule nauttimaan hyvästä musiikista ja anna liikkeiden viedä sinut mukanaan. Tällä tunnilla on tunnelma katossa ja syke korkealla. Hip Hop sopii niin nuorille kuin vanhemmillekin - kaikille jotka rakastavat tanssia!AEROBISET TUNNIT

FÄTTI Kaikki tietävät Fätin! Hauskoja, vaihtelevia ja tehokkaita askelsarjoja, kevyitä hyppyjä, hiki valuu ja kalorit kuluu. Tunnin kesto 55 min. Aerobinen osuus 45 min, vatsalihakset ja lyhyet venyttelyt. Ohjaajan neuvojen mukaan, tunnin rasittavuutta voit itse säädellä. Tule mukaan Leidin suosikkitunnille!

BODYCOMBAT Kts. Les Mills konseptitunnit.

LIHASKUNTOTUNNIT

BAILAMAMA WOMENWomen-tunti sopii kaikille naisille ikään katsomatta. Hauskat ja helpot koreografiat, lihaskunto-osuus, jossa keskitytään erityisesti lantionpohjalihaksiin, sekä kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen ja ylläpitäminen ovat tämän tunnin keskeisiä tavoitteita. Tunnilla eletään hetkessä, iloitaan ja bailataan! Yhdessä liikkumisen ilo saa suorituskyvyn aivan uudelle tasolle ja energian virtaamaan. Tunnin ohjaa Bailamamakoulutuksessa pätevöitynyt ohjaaja.

KUULATREENI Supersuosittu koko kehoa treenaava kahvakuulatunti myös Leidissä. Toiminnallinen ja vauhdikas tunti kehittää voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa täysin uudella tavalla. Tule ja haasta itsesi ja kroppasi!

MUOKKAUS Tehokas ja suosittu perustunti. Kiinteyttää, kehittää lihaskestävyyttä ja kohentaa ryhtiä. Kaikkia Muokkaus -tunteja tehostetaan erilaisilla välineillä, kuten tangoilla, kuminauhoilla ja painoilla. Pidä itsestäsi huolta! Sopii myös aloitteleville kuntoilijoille.

VATSA-PEPPU MUOKKAUS Tehokas muokkaustunti, jossa keskitytään vatsan ja pakaroiden lihaskuntoliikkeisiin ja kiinteyttämiseen. Bikinit kutsuvat!

TEEMAMUOKKAUSPerinteisen muokkauksen tapaan tunti sisältää lämmittelyn, lihaskunto-osuuden sekä lopuksi venyttelyn. Perusmuokkauksista poiketen perjantain tunti sisältää vaihtuvan teeman. Peruslihaskuntoharjoittelun lisäksi keskitytään johonkin tiettyyn ennalta kerrottuun teemaan, kuten esimerkiksi tasapainoon tai vaikkapa keskivartalon voimaan.

SUPERMUOKKAUS 75 Suositun Muokkaus -tunnin pidennetty versio. Tällä tunnilla koko kroppa saa kunnon tehotreenin. Lihaskunto- ja venyttelyosuus pidempi kuin tavallisessa Muokkaus-tunnissa.

LEIDI POWERLeidi Power on 55 minuutin tehokas lihaskuntotreeni, joka haastaa koko kehon. Harjoittelu toteutetaan kiertoharjoitteluna, jota tehostamaan käytetään erilaisia välineitä. Perinteisten voimatankojen, käsipainojen sekä kahvakuulien lisäksi tunnilla saat mahdollisuuden taiteilla oman kehon painolla. Tunti sisältää alussa noin 5 minuuttia kestävän opastuksen, jonka jälkeen 50 minuuttia kestävän treenin, jossa lyhyt lämmittely, itse treeni, sekä lopussa palauttavat venytykset.

BODYPUMP Kts. Les Mills konseptitunnit.STEP -TUNNIT

BODYSTEP
Kts. Les Mills konseptitunnit.


SPINNING-TUNNIT

Musiikki ja valot sykkivät sydämesi tahtiin. Leidin spinning-salissa helppokäyttöisillä huippuluokan Body Bike -pyörillä spinningharjoittelu on tehokasta… ja hauskaa. Reisi- ja pakaralihaksesi saavat tehotreenin ja hiki lentää! Tunnin tehokkuutta voit itse säädellä kuntosi mukaan, eli spinning sopii kaikille.

PerusSpinning Perustunti 45 min, jossa 40 min tehokasta pyöräilyä, lopussa lyhyet venyttelyt. Leidin suosituin sisäpyöräilytunti, jossa saat lyhyessä ajassa hien pintaan ja tehokkaan treenin.

LES MILLS -HARJOITUSOHJELMAT

Tervetuloa Les Millsiin - The Worlds Best Fitness Classes! Koe Bodypumpin voima, eläydy Bodycombatin adrenaliinin kohinaan, anna Bodystepin iloisuuden tarttua itseesi, tai koko kehossasi Les Mills Bodybalancen harmonia. Tällä hetkellä Les Mills -tunneilla näin tekee kymmenet tuhannet ihmiset eri puolella Suomea. Haluatko sinäkin olla yksi heistä?

Tarjoamme Les Millsin Bodypump, Bodybalance, Bodycombat ja Bodystep -tunteja. Les Mills -ohjelmat ovat kansainvälisestikin erittäin suosittuja. Yksi suurimmista syistä siihen on tuntien valmiiksi koreografioitu rakenne. Tunnin koreografia ja musiikki vaihtuvat kolmen kuukauden välein, joten tunneille osallistuvat ehtivät hyvin oppia koreografian ja voivat siten saada enemmän tehoja irti treenistään.

Les Mills -tunnit on suunniteltu sellaisiksi, että se sopivat mahdollisimman laajalle kohderyhmälle ja mahdollistavat harjoittelun tuloksien seuraamisen. Kaikki tuntien ohjaajat ovat läpikäyneet koulutuksen, suorittaneet kansainvälisen lisenssin ja myös osallistuvat säännöllisesti jatkokoulutuksiin, jotta he voisivat joka kerta tarjota asiakkailleen tehokkaan, hauskan ja turvallisen treenin.

BODYPUMP

- A great way to get in shape

Tunti aikaa, levytanko ja kehon suurimmat lihasryhmät - Bodypump mahdollistaa maksimaalisen harjoitusvaikutuksen minimaalisessa ajassa!

Maailman suosituin treeni Bodypump on tunnin mittainen lihaskuntotreeni, jonka liikkeet tehdään levytangolla ryhmässä musiikin tahdissa. Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla tankoonsa itselleen sopivat painot. Pisteenä i:n päällä on mukaansatempaava musiikki, joka kannustaa yrittämään vähän extraa! Bodypump on turvallinen ja tehokas harjoitus. Bodypump sopii kaikille.


BODYCOMBAT

- Potkuja, lyöntejä ja menevää musiikkia - Bodycombat antaa unohtumattoman adrenaliinipotkun!

Bodycombat on ainutlaatuinen tunti, joka tarjoaa haasteita sekä aivoille että sydämelle. Tehokkaan treenin takaa motivoiva musiikki ja liikkeet, jotka ovat saaneet vaikutteita eri itsepuolustuslajeista, mm. karatesta, kung-fusta ja thaiboxingista.

Bodycombat-tunnin liikkeet on kehitetty sellaisiksi, että ne ovat tehokkaita ja turvallisia, mutta samalla välittävät itämaisten itsepuolustuslajien sisältämää voimaa ja fiilistä. Tunti antaa mahdollisuuden irrotella kunnolla, pitää hauskaa ja parantaa kuntoa. Tunnille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta itsepuolustuslajien harjoittelusta. Bodycombat sopii siis kaikille, jotka nauttivat treenaamisesta ja haluavat välillä kokeilla jotain uutta. Kannattaa kuitenkin varoa - saatat jäädä koukkuun!

BODYSTEP
- Step Up to Fitness

Bodystep-tunnin avainsanat ovat energia, voima ja ilo, minkä myös huomaa osallistujista - he poistuvat tunnilta otsa hiessä ja hymy huulilla! Bodystep on yksinkertaista ja atleettista ja se parantaa aerobista kuntoa. Tunnin aikana askelletaan step-laudalle, jonka korkeutta voidaan nostaa tai laskea. Tunnilla tehdään yksinkertaisia ja tehokkaita askeleita iloisen ja mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Lopputuloksena on treeni, joka on todellinen piristysruiske, sekä kuvainnollisesti että kirjaimellisesti!

Monipuolisuus ja vaihtelu kuvaavat parhaiten Bodystep-tunnin askeleita. Tempoltaan hitaammat kappaleet yhdistetään rauhallisiin ja raskaisiin askeleisiin ja vastaavasti nopeatempoiset kappaleet räjähtäviin liikkeisiin. Vaihtelua lisää vielä se, että tunnin aikana step-laudan korkeutta ja suuntaa vaihdellaan. Bodystep-tunti on kehitetty sellaiseksi, että se tarjoaa osallistujille turvallisen, tehokkaan ja ennen kaikkea hauskan harjoituksen. Bodystep sopii kaikille, koska tunnilla jokainen voi valita laudan korkeuden ja tehdä liikkeet omalle kuntotasolleen parhaiten sopivalla tavalla. Jos tykkäät askeltaa musiikin tahdissa step-laudalle ja haluat samalla vähän irrotella ja pitää hauskaa, on valintasi ilman muuta Bodystep.


BODYBALANCE

- Get into balance

Uuden sukupolven body&mind-harjoitus: Bodybalance tunnilla kehittyy lihaskunto, tasapaino, liikkuvuus, koordinaatio ja oman kehon rentouttaminen. Tunnilla tehdään miellyttävän musiikin tahdissa eri tekniikoista, mm. joogasta ja pilateksesta, vaikutteita saaneita liikkeitä.

Tunnille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta harjoittelusta. Monet sanovat, että Bodybalance on muuttanut heidän kehoaan enemmän kuin muut harjoittelumuodot. Tunti on parantanut ryhtiä, vahvistanut lihaksia ja samalla vähentänyt lihaskireyksiä ja stressiä. Säännöllinen osallistuminen tunneille parantaa myös keskittymis- ja koordinaatiokykyä sekä tasapainoa. Bodybalance auttaa siis sinua voimaan paremmin!


SH'BAM

- Have loads of fun, get an emotional high and forget you're even exercising

Tunti koostuu lyhyistä koreografisista sarjoista, listahiteistä ja uudelleen miksatuista vanhoista suosikkibiiseistä. Tällä tunnilla voit helposti ja yksinkertaisesti treenata itsesi kuntoon. Tunti jälleen kerran todistaan, että hikoilun ei tarvitse tylsää. Tunnin kesto 45 min.

LIHASHUOLTOTUNNIT

PILATES Pilates-menetelmä on kehonhallintatekniikka, jonka avulla saat notkeutta, voimaa, kestävyyttä ja hyvän ryhdin. Se perustuu kehon keskustan hallintaan ja vahvistaa kehon syviä lihaksia. Menetelmä sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Pystyt parantamaan ryhtiä, hengitystä sekä stressin hallintaa.

Pilates -menetelmä on saksalaisen Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä. Sen pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Pilates -harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoimisesta, ja useimmiten ne toteutetaan hengityksen rytmissä. Niissä pyritään myös sitomaan kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa. Täten menetelmä vahvistaa syviä, hyvää ryhtiä, ylläpitäviä lihaksi, jotka myös koordinoivat taloudellista tuki- ja liikuntaelinten käyttöä.

Pilates -liikkeiden teho perustuu kuuteen harjoittelua ohjaavaan periaatteeseen: tarkkuus, keskittyminen, keskittäminen, kontrolli, virtaus ja hallittu hengittäminen. Pilates -harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta. Pilates- menetelmä on kaikille liikkujille sopiva, looginen ja aina uusia haasteita tarjoava liikuntamuoto. Pilates sopii varsinkin niille, jotka joutuvat istumaan/seisomaan työnsä puolesta paljon ja kärsivät selkäongelmista tai haluavat vahvemmat selkä- ja vatsalihakset. Tervetuloa kokeilemaan tehokasta ja miellyttävää liikuntamuotoa!

PILATES & VENYTTELY Kuten Pilates, mutta tällä Pilates -tunnilla keskitytään lisäksi pidempiin venytyksiin.

VENYTTELY Venyttely on tärkeä osa lihashuoltoa. Saavuta hyvä lihastasapaino ja liikkuvuus säännöllisellä venyttelyllä. Lyhyen yksinkertaisen lämmittelyn jälkeen venytellään monipuolisesti kaikki kehon päälihasryhmät. Tunti voi sisältää erillisen rentoutusosion. Sopii kaikille.

BODYBALANCE Ks. Les Mills konseptitunnit.