HENKILÖKUNTA


Jenni Antinmaa

Koulutus: KM (luokanopettaja), Les Mills –ohjaaja, opiskelee ravitsemus- ja liikuntalääketieteitä

Harrastukset: Ison osan vapaa-ajasta vie opiskelu. Kuntosalille olisi kiva ehtiä useammin ja haaveissa on myös telinevoimistelun aloittaminen. Koripallo on aina lähellä sydäntä, vaikkei sitä joka vuosi enää harrastakaan aktiivisesti. Urheilijoiden fysiikkavalmennus kiinnostaa vuosi vuodelta enemmän ja sitä Jenni tekisi mielellään tulevaisuudessa lisää.

Vaikka tahti on tarkoituksella hidastunut, on Jennillä silti koko ajan useita projekteja meneillään ja vähintään kymmenen uutta suunnitteilla.

Taina Arjanmaa

Koulutus: FM vuorovaikutteisen teknologian koulutusohjelmasta aineenopettajan papereilla höystettynä. Personal trainer ja Functional trainer (T4Y), koulutettu kahvakuulaohjaaja, Les Mills -lajeista taittuu BodyPump ja BodyCombat.

Taina on harrastanut ja opettanut tanssia yli 15 vuotta ja samalla pitänyt myös jumppia. Iloinen ja energinen persoona, tarkalla teknisellä silmällä varustettuna.

Harrastukset: Raudan käskyttäminen, lenkillä huohottaminen, golffaus (frisbee ja mailaversio), melonta, lumilautailu sekä tietenkin tanssi.

Henriikka Byckling

Koulutus: Filosofian maisteri, FISAF-aerobicohjaaja, Les Mills -ohjaaja, Zumba®-ohjaaja.

Henriikka ohjaa monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

Harrastukset: Puuhastelu, ulkoilu, laskettelu, lukeminen. Ystävät ovat elämän suola ja sokeri.

Riikka Finnilä

Koulutus: Ikuisella opiskelijalla on koossa korkeakouluopintoja mm. materiaalitekniikasta, ranskan kielestä, sekä tietojenkäsittelytieteestä, ja näillä näkymin Riikka on tähtäämässä IT-alalle.

Riikka työskentelee Leidin vastaanotossa ja vastaa mm. Leidin internet-sivuston päivityksestä sekä laskutuksesta.

Harrastukset: Monipuolinen liikunta, ompelu ja käsityöt, lumilautailu, veneily, matkailu. Riikka on urheillut lapsesta asti ja koettu on niin kymmenvuotinen salibandyura SM-tasolla kuin tanssikilpailuitakin.

Emmy Haapala

Koulutus:Liikunnanohjauksen peruskurssi, Liikunnanohjauksen perustutkinto, Ravinto-ohjaaja ja hyvinvointivalmentaja (Trainer4you). Les Mills –lisenssejä BodyAttack, BodyStep ja Sh`bam.

Emmy on toiminut aiemmin Savonlinnan Lady linella ja vastannut siellä henkilökohtaisista valmennuksista jo monen vuoden ajan. Lisäksi hän ohjaa monia eri ryhmäliikuntatunteja. Viime vuosina Emmyn päivät ovat kuluneetkin lähinnä työn parissa, johon hän suhtautuu hyvin intohimoisesti. Emmy odottaa jo innolla uusia työkuvioita ja toivookin asiakkaiden olevan rohkeasti yhteydessä häneen. Hän unelmoi saavansa tehdä edelleen kokopäiväisesti työtä Personal Trainerina ja aloittavansa uudestaan vanhat harrastuksensa: ratsastuksen ja tanssin.

Sanna Heikkinen

Koulutus:Liikuntaneuvoja, kuntonyrkkeilyohjaaja (peruskurssi), Pro fitnessohjaaja (peruskurssi), lähihoitaja.

Sanna on iloinen ja ihmisten kanssa toimeentuleva neitokainen. Hän on tehnyt kaikenlaisia töitä mm. lasten parissa sekä ohjaillut monenlaisia jumppatunteja. Tulevaisuus on vielä avoin, mutta tällä hetkellä Sanna nauttii täysillä ihmisten liikuttamisesta.

Harrastukset: Sanna on voimistellut pienestä tytöstä asti, myöhemmin kiinnostui myös tanssilajeista kuten flamenco, show ja hiphop, ja erityisesti hiphop on ollut mieluista. Nykyään Sanna käy kuntosalilla vähintään pari kertaa viikossa ja lenkkeilee.

Suvi Helen

Koulutus: Diplomi-insinööri. Paljon erilaisia liikunta-alan koulutuksia, mm. Les Mills-, Balletone- ja itsepuolustusohjaaja.

Suvi ohjaa hyvin monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Erityisen rakkaita ovat tanssilliset ja kehonhuolloliset tunnit.

Harrastukset: Vapaa-aika kuluu parhaiten läheisten kanssa, ystävät ja perhe ovat arjessa vahvasti mukana. Lapsena aloitettu tanssiharrastus on aikojen saatossa johtanut myös kamppailulajien maailmaan. Nykyään kaikki iloa tuottava liikunta on osa päivittäistä elämää.

Sari Isoniemi

Koulutus: Merkonomi, Urheiluhieroja, lukuisia liikunnanohjaajakursseja. Les Mills-lisensseistä hallussa Bodypump, Bodystep ja Sh'Bam.

Sari tykkää ohjata monenlaisia jumppia; perus lihaskuntotunneista vauhdikkaisiin step- ja tanssitunteihin. Ohjaajakokemustakin löytyy jo 20 vuoden ajalta.

Harrastukset: Harrastuksista rakkain on ehdottomasti laskettelu.

Noora Kulmala

Koulutus: Liikuntalääketieteen yo, lisensioitu Pilates-ohjaaja, Personal trainer (FISAF- tutkinto), aerobic-ohjaaja

Noora ohjaa Leidissä Pilatesta ja venyttelyä, ja tarvittaessa myös lihaskuntotunnit sujuvat.

Harrastukset: Lenkkeily raittiissa ulkoilmassa, yksin ja koiriensa kanssa. Myös matkailu on koko ajan mielessä, mutta aikaa vaan on välillä liian vähän. Avantouinti on myös yksi ihana tapa rentoutua talvipakkasilla.

Petra Kurikka

Koulutus: Liikunnanohjauksen perustutkinto, merkonomi, Yrittäjän ammattitutkinto, JET (Johtamisen erikoisammattitutkinto), lisensioitu Pilates-, Zumba®- ja Bailamama®-ohjaaja, myös Les Mills- lisenssejä löytyy useampia.

Harrastukset: Leffat, lukeminen, pilates, ratsastus ja ystävät. Petra on iloinen, rauhallinen ja joustava persoona. Hän on ihminen, jonka kanssa muiden on helppo tulla toimeen ja tehdä töitä yhdessä.

Tällä hetkellä Petra on äitiyslomalla, lokakuusta 2014 alkaen.

Tiia Leminen

Koulutus: Parturi-kampaaja, parhaillaan opiskelee matkailualan restonomiksi Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Harrastukset: Pesäpallo, joka viekin suurimman osan vapaa-ajasta. Jo 15 vuotta pesäpallon parissa on sisältänyt niin pelaamista, valmentamista kuin pelinjohtoakin, mutta tällä hetkellä painopiste on omassa kehityksessä, treenaamisessa ja pelaamisessa. Uutena harrastuksena ja innostuksen kohteena on seinäkiipeily!

Anu Mäkinen

Koulutus: JET (Johtamisen erikoisammattitutkinto), Yrittäjän ammattitutkinto, Liikuntaneuvoja, Personal Trainer (FISAF), Nutrition Coach (FAF), Spartan Gear Toiminnallisen harjoittelun ohjaaja.

Anu on tehnyt pitkän uran fitnesskilpailijana, saavuttanut useampia SM-pokaaleja sekä edustuksia kansainvälisissä kilpailuissa. Personal trainerina Anu on työskennellyt yli 10 vuotta, ja valmentaa iloisella, kannustavalla otteellaan niin tavallisia kuntoilijoita kuin kovempaa treenaaviakin. Jumppasalin puolella Anun intohimoa ovat tanssilliset ja koreografiset tunnit.

Anu on helposti lähestyttävä, sosiaalinen ja iloinen persoona. Anu rakastaa pientä Aaro-poikaansa ja nauttii matkustamisesta, sisustamisesta, musiikista ja shoppailusta.

Kaisa Oinonen-Kuusisto

Koulutus: Fitness Industry Training Londonin lisensoima ryhmäliikunta- ja kuntosaliohjaaja sekä Personal Trainer. Les Mills -ohjaaja. Bachelor with Honours in Dance Theatre, Laban Centre, London. Näyttelijän opinnot: Suomen teatteriopisto.

Kaisa on tehnyt tanssi- ja liikunta-alan töitä päätoimisesti vuodesta -98, aloittaen opintojen jälkeen Lontoossa, vieraillen Kanadassa, sekä nyt jo vuosia Suomessa.

Harrastukset: Tanssi, liikunta ja taide, varsinkin näyttämö- ja esittävät taiteet, ovat Kaisalle suuria rakkauksia - enemmän kuin työtä tai kiinnostuksen kohteita. Kaisa on ihmisiin mielellään tutustuva, helposti lähestyttävä ohjaaja.

Krista Rantanen

Koulutus: Fysioterapeutti, Hyvinvointivalmentaja. Ryhmäliikunnassa erikoistunut tanssillisiin tunteihin, Pilatekseen sekä Les Millsin Bodystepiin ja Bodypumpiin.

Ohjaajana Krista on ennen kaikkea heittäytyjä, yllyttäjä sekä fiilistelijä. Ankeinakin päivinä Kristan tavoite on muuttaa jumppasali värivaloilla ja musiikilla maagiseksi tilaksi, jossa kaikilla on mahdollisuus rentoutua ja heittäytyä liikunnan vietäväksi.

Harrastukset: Omien tuntien lisäksi Krista yrittää ehtiä juoksemaan tai joogaamaan. Useimmiten kuitenkin vapaa-aika kuluu ystävien kanssa. Hän rakastaa elokuvissa käymistä, muiden tekemää ruokaa sekä pubivisoja!

Mona Skarp

Koulutus: Yo-Merkonomi.

Harrastukset: Ystävät, treenaaminen, Tapparan SM-liigajoukkueen himofanitus ja konemusabileet! Lisäksi matkustelee aina kun aikaa vain löytyy.

Mona on iloinen ja sosiaalinen tyyppi, josta kerrotaan, että "ystävystyy vaikka lyhtypylvään kanssa".

Minna Willman

Minna on itseoppinut tanssija ja harrastanut tanssia koko ikänsä. Aloitti jo teininä hiphopin ohjaamisen, ja sittemmin hän on ohjannut myös lihaskunto- ja zumbatunteja. Tanssi alkoi 5-vuotiaana baletilla, ja 12-vuotiaana Minna aloitti omien koreografioiden tekemisen. Vähitellen omaksi tyyliksi muotoutui hiphop, josta löytyy kilpailumenestystäkin. Viime vuosina Minnaa on kiinnostanut enemmän dancehall, reggaeton yms. tanssilajit.

Tunneilla Minna korostaa heittäytymistä ja siitä saatavaa hyvää mieltä. Hän kannustaa jokaista tanssimaan omalla tyylillään, tuoden omaa persoonaa tanssin myötä esille. Tanssi on hyvä tapa ilmaista ja purkaa tunteita, paras paikka paeta hulluuden partaalla, ja keino löytää onnellisuus. Keep on dancing!